Van Önnek jellemző bőrproblémája?

Dr. Faragó Katalin bőrgyógyász és kozmetológus. 1979-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A Magyar Dermatológiai Társulat tagja. Évtizedek óta általános és gyermekbőrgyógyászként dolgozik, nagy tapasztalata van a lézergyógyászatban, mezoterápiás, és ráncfeltöltő kezelésekben is.

online tanácsadó

Irritáció és viszketés

Allergiás reakciókra hajlamos érzékeny bőr, amely hevesen reagál az irritációkra, viszket és feszül.

Kipirosodás

Bármilyen külső irritációra érzékenyen reagáló, kipirosodó, égő és piros foltok kialakulására hajlamos érzékeny bőr.

Szárazság és durvaság

Nagyon száraz, durva bőr, amely érdes tapintású és hámlásra hajlamos.

Pattanások

Pattanásokra hajlamos érzékeny bőr, amelynek állapota romlik nem megfelelő, nem elég kíméletes krémek használata esetén.

Feszülés

Száraz és érzékeny bőr, amely hajlamos a feszülésre, húzódásra.

Érzékeny bőr egyéb problémával

Az érzékeny bőr minden jellemzőjével rendelkező, kifejezett problémától mentes bőr.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Honlapot a L'Oréal Magyaroszág Kft. (székhely: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28, a továbbiakban L'Oréal) üzemelteti. A L'Oréal tiszteletben tartja weboldala látogatóinak jogait, magántermészetű adatait. A weboldalon kért információk és adatok kezelése és felhasználása során a L'Oréal Magyarország a személyes adatok védelméről és a közérdekű nyilvánosságról szóló 1992.

évi LXIII. törvény, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait betartva jár el. A L'Oréal által végzett adatkezelésre különösen az alábbi jogszabályok az irányadóak: A 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005.

évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény.

Információ Önről

Az Adatvédelmi törvény értelmében személyes adatnak minősül valamely természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, illetve az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. Egészében véve adott a lehetőség, hogy a honlapunkon bárki anélkül böngésszen, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Vannak azonban olyan szolgáltatások, melyek igénybe vételéhez információra, bizonyos személyes adatok megadására van szükség. Ezen esetekben szeretnénk megtudni a nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét.

Azonban nem fogunk információt elkérni öntől, ha ön nem járul hozzá. Olyan esetekben, amikor egy promócióhoz kérünk el Öntől személyes adatokat (mint például nyereményjátékok, ahol díjakat, nyereményeket lehet nyerni), amennyiben nem adja meg nekünk ezeket az adatokat, nem fog tudni részt venni az adott promóciókban.

Az információ felhasználása

Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját marketing tevékenységéhez, piackutatáshoz és az ügyfél tájékoztatása céljára használjuk fel. Időről-időre ezeket az adatokat felhasználjuk marketinges célokra (például hogy kifejlesszünk és promótáljunk ajándék termékeket és szolgáltatásokat), és ezeket az adatokat egy gondosan kiválasztott másik céggel megoszthatjuk.

Folyamatosan fejlesztjük és egészítjük ki létező termékeinket és szolgáltatásainkat a felhasználóktól és vevőktől kapott információkból kiindulva, amelyeket később önökkel is megoszthatunk. A kötelező adatkezelési törvényeken és a mi saját Adatvédelmünkön kívül nem fogunk bármilyen információt kiadni Önről harmadik személynek.

Biztonság

A L'Oréal által őrzött magántermészetű adatokat a cég minden elvárható módszerrel véd attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. A L'Oréal kötelezi magát, hogy gondoskodjon az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A L'Oréal határozott lépéseket tesz annak érdekében, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.

A L'Oréal ügynökei vagy alvállalkozói, akiknek hozzáférése van az információkhoz, amelyeket Ön adott meg nekünk egy bizonyos termék vagy szolgáltatással kapcsolatban, kötelesek az információt titkosan kezelni, és kötelesek az információt csak a L'Oréalnak végzett tevékenységekhez felhasználni.

Amennyiben Ön információt szolgáltatott nekünk Önmagáról, és szeretne egy másolatot az információról, kijavítani, esetleg töröltetni kívánja az információt az adatbázisunkból, kérjük, írjon nekünk: L'Oréal Magyarország Kft, 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. Határozott lépéseket fogunk tenni, hogy kijavítsuk, eljuttassuk, vagy kitöröljük az Ön információt a rendszerünkből.

A weboldalunkra való belépéssel honlapunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: például a látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából.

FONTOS

Köszönjük, hogy ellátogatott Honlapunkra. Kérjük, mielőtt a Honlapot használja, olvassa el a felhasználási feltételeket és a jognyilatkozatot. A Honlapot a L'Oréal Magyaroszág Kft. (székhely: 1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28., a továbbiakban L'Oréal) üzemelteti. A Honlap vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalainkat! Időről-időre a L'Oréal fenn tartja annak jogát, hogy a Felhasználási Feltételeket módosíthatja. Ennek tudatában, kérjük, tekintse meg a Felhasználási Feltételeket, mielőtt a Honlapot használná. Amennyiben nem ért egyet a Feltételekkel, nem használhatja a Honlapot. Időközönként a L'Oréal nyereményjátékokat vagy promóciókat futtathat a Honlapon. E célra külön jognyilatkozat és felhasználási feltételek kerülnek fel a honlapra, az eseménnyel kapcsolatos oldalra.

NINCS BIZTOSÍTÉK

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat a L'Oréal kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A L'Oréal és a L’Oréal-csoport minden tagja (továbbiakban L’Oréal) ésszerű erőfeszítéseket tesz azért, hogy a Honlap tartalma naprakész legyen, minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a L'Oréal nem garantálja a Honlapon található adatok pontosságát, precizitását és hiánytalanságát. Következésképpen semmilyen természetű garanciát nem vállal a Honlapon található információk, időpontok pontosságára, vagy az anyagok teljességére vonatkozóan. A L'Oréal elhárít magától minden, a Honlapon található adat pontatlanságából vagy rossz közléséből fakadó, valamint harmadik személy által tett, az említett adatok módosítását eredményező tevékenységből származó kárra vonatkozó felelősséget.

A HONLAPHOZ KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A honlapon közzétett linkek a Felhasználót más partnerek honlapjaira vezethetik. A L'Oréal nem ellenőrizte, nem tekintette át azokat a honlapokat, amelyeket az övéhez kapcsoltak, sem azok tartalmát, sem az ott található információkat, és elhárít minden, az ezen honlapok tartalmából, azoknak a Felhasználó által történő használatából adódó felelősséget. Ezen honlapoknak a Felhasználó által történő használata a felhasználó egyedüli felelősségi körébe tartozik. Előfordulhat, hogy a honlapon a L'Oréaltól függetlenül módosítás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a L'Oréal semmilyen természetű garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, vagy tartalmára vonatkozóan. A L'Oréal nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, vagy publikált anyagokért, melyekhez a L'Oréal weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

SZELLEMI TULAJDON

A Honlap egy szellemi termék, melyet a szellemi tulajdonjog véd. A Honlap, beleértve (de nem limitálva) annak tartalmára, szövegére, software, videó, zene, hang, grafika, fénykép, név, logó, illusztráció, műalkotás, védjegy, szolgáltatási jegy és más anyagokat ('Tartalom"") szerzői jog, védjegy és/vagy más tulajdonjog véd. A Tartalom magába foglalja mind a L'Oréal tulajdonában lévő, és általa irányított, vagy egy harmadik fél által birtokolt, a L'Oréal-nak engedélyezett tartalmakat. Minden különálló cikket, riportot, és bármilyen más tartalmat, amely a Honlapot alkotja, szerzői jog védheti. Ön beleegyezik, hogy a védjegy jogok vagy bármilyen más jogszabályt figyelembe véve használja a Honlapot. A honlapon elérhető védjegyeket, lógókat, információkat a L'Oréal kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően semmilyen módon és jogcímen nem használhatják. A Honlapon megjelenő védjegyek és logok, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok gyakorlása kizárólag a L'Oréalt illetik meg. A védjegyoltalom jogosultja a L'Oréal. Ön beleegyezik abba, hogy írásban értesíti a L'Oréal-t, ha bármilyen engedélyezetlen használatot vagy hozzáférést észlel a Honlapon vagy annak tartalmában, bármilyen szerzői jog, védjegy vagy más szerződésben foglalt, a felek törvényes jogait megszegi. A L'Oréal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos ezen honlaphoz bármilyen kapcsolást (linket) létrehozni. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhat maga után.

LETÖLTÉSI JOGOK

A L'Oréal hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó az információkat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépre letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé. Nem tarthat fent semmilyen jogot a Honlapra vagy annak tartalmára, a Honlapról való letöltésre a limitált felhasználói jogokon kívül, amik egységben vannak a Felhasználói Feltételekkel. Az e szekcióban felsoroltakon kívül tilos másolni, reprodukálni, átírni, szétszedni, szétküldeni, kiadni, kiállítani, előadni, módosítani, feltölteni, kreálni vagy deriválni a tartalmakat, vagy bármilyen más módon kihasználni a Honlap bármely részét.

A letöltés a L'Oréal által engedélyezett, amennyiben:

(i) Ön nem több mint egy nyomtatott verziót készít a letöltött anyagokról (ii) Ön csak saját használatra, és nem kereskedelmi célra használja az egy letöltött és/vagy nyomtatott anyagot, és (iii) A letöltött és/vagy kinyomtatott anyagokon Ön köteles betartani az összes védjegy jogi törvényt, és e jogi törvények által korlátozva lesz. Az említett korlátozásokon kívül Ön nem adhatja el, kínálhatja eladásra vagy terjesztheti az anyagokat és azok tartalmát semmilyen médiumon keresztül (beleértve televízión, rádiós adásban vagy computeres hálózaton). Nem tehet közzé a Honlapról semmilyen tartalmat egy másik honlap részeként, sem mint hiperhivatkozás, sem bármilyen más módon. A Honlap és az információk amiket a honlap tartalmaz nem használhatók fel adatbázishoz, azon felül a Honlap sem tárolható semmilyen adatbázisban, mint kapcsolati forrás Önnek vagy egy harmadik félnek.

ENGEDÉLYEZÉS

Amennyiben szeretne információt szerezni a L'Oréal tartalmainak felhasználái feltételeiről, vagy az Ön honlapját a Honlaphoz szeretné linkelni, az engedélyezéssel kapcsolatban szeretne érdeklődni, küldjön e-mailt a kérdéseivel a Webmesternek.

NINCS GARANCIA

Előfordulhat, hogy a honlapon a L'Oréaltól függetlenül módosítás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a L'Oréal semmilyen természetű garanciát nem vállal az weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, vagy tartalmára vonatkozóan. A L'Oréal fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átírja, továbbá elérhetőségüket megszüntesse. A L'Oréal nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés permanens vagy hibamentes lesz. Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány törvényszék nem engedélyezi a garancia eltörlését, ezért néhány vagy az összes előbbi feltétel Önre nem vonatkozik. A L'Oréal nem tudja biztosítani, hogy a Honlap kompatibilis az Ön komputerével, mint ahogy azt sem, hogy a Honlap és/vagy a szerver hiba, vírus és "Trojan Horses vírus" mentes. A L'Oréal nem vállal felelősséget a hibákért vagy károkért, amelyeket ezek a vírusok okoznak. A L'Oréal nem vállal felelősséget harmadik fél által feltöltött tartalmakért. A L'Oréal szintén nem vállal felelősséget az Internet szolgáltatás, vagy a komputeres eszközök működéséért, melyeket a Honlap megtekintésére használ. A Feltételek nem befolyásolják az Ön jogait mint vásárló.

LIMITÁLT FELELŐSSÉG

Ön tisztában van azzal, hogy a Honlapot, beleértve annak tartalmát, Ön a saját felelősségére használja. Ha Ön nem elégedett a Honlappal, vagy annak tartalmával, az egyedüli megoldás a Honlap használatának befejezése. Csaláson, testi bántalmazáson, vagy halál esetén kívül, amely a L'Oréal hibájából adódik, a L'Oréal nem vonható felelősségre sem Ön, sem egy harmadik személy által, semmilyen direkt, különleges, indirekt következmény, esetleges károkért, bevétel kiesésért, vagy bármilyen más kárért, akár szerződésben, garanciában, sérelem (gondatlanság) esetén, még abban az esetben sem, ha L'Oréal tudott annak lehetőségéről. A jogi törvények néhány esetben nem engedélyezik a felelősség limitálását a következményben vagy esetleges károkban, ezért ez a limitálás vagy kizárás Önre lehet, hogy nem vonatkozik.

HELYI JOGSZABÁLYOK

A Honlap nem irányul olyan személyekre, akiknek bármilyen jogi megfontolás miatt a Honlap működtetésének használata tiltott. Akiknek a Honlap látogatása tiltva van jogi szempontból, azok nem látogathatják a Honlapot. A L'Oréal nem állítja, hogy a Honlap, vagy annak tartalma a helyi jogi törvények által elfogadott lenne minden hatáskörben. Azok a látogatók, akik figyelmen kívül hagyják a helyi törvényeket, saját felelősségükre használhatják a Honlapot, és ők vonhatóak felelősségre. Kérdés esetén kérjen jogi tanácsadást.

KÁRTALANÍTÁS

Ön beleegyezik abba, hogy kártalanítja, megvédi és ártatlannak tekinti a L'Oréalt, alkalmazottait, képviselőit és partnerit mindennemű igénnyel, tettel, követeléssel, bármilyen másfajta eljárással szemben, amelyet a L'Oréallal, annak alkalmazottaival, képviselőivel és partnereivel szemben egy harmadik fél támaszt, feltéve, hogy a szóban forgó igény, tett, követelés, vagy bármilyen másfajta eljárás a L'Oréállal, annak alkalmazottaival, képviselőivel és partnereivel szembeni eljárás az alábbiakon alapul vagy azzal kapcsolatos: i. A Honlap Ön általi használata
ii. Felhasználói jogok Ön általi szabálysértése
iii. Egy állítás miszerint Ön a Honlap használatával
a. megszegi egy harmadik személy bármilyen szellemi tulajdonjogát, vagy bármilyen adatvédelmi jogot, vagy nyilvánosság vagy
b. rágalmazás, sértés, vagy bármilyen módon károk vagy testi bántalmak okozása egy harmadik személynek
iv. Ön által engedélyezetlen a Honlapra történő bármilyen hozzáadás, törlés, változtatás, vagy:
v. bármilyen jogi törvénysértés az anyagok reprezentálásában.

A Feltételek e részében a Honlap használati jogosultságában kitér az Ön által használt számítógép használatára a Honlap megtekintéséhez egy harmadik személy által. Ön beleegyezik abba, hogy megfizeti a L'Oréalnak, annak alkalmazottainak, képviselőinek és ügynökeinek azon költségét, kárát és kiadását (ideértve a jogi költségeket), amely bármelyikükkel szemben felmerül, vagy amelyet bármelyikük elszenved bármilyen harmadik féltől származó állítás, per, tevékenység vagy eljárás kapcsán vagy következményeként.

BEVÉGZÉS

A L’Oréal megszüntetheti ezeket a feltételeket, bármilyen indok nélkül. Amennyiben a L’Oréal szünteti be ezeket a feltételeke, küldeni fog Önnek egy e-mailt az Ön által megadott e-mail címre, amit Önnek egy órán belül meg kell kapnia a beszüntetést követően. A beszüntetés ekkortól lép érvénybe. Azonban az Ön feladata lesz jelezni nekünk, ha bármilyen változást észlel az e-mail címében. Az Ön által végzett megszüntetéshez küldjön egy e-mailt a webmester címre. A megszüntetési folyamatban Ön megsemmisít minden olyan tartalmat és anyagot, amit a Honlapról kapott.

VÁLTOZÁSOK A HONLAPON

Ön elfogadja, hogy a L'Oréal fenntartja a jogot, hogy a honlapon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átírja, továbbá elérhetőségeit megszüntesse. A L'Oréal nem garantálja, illetve nem nyújt biztosítékot arra, hogy a honlaphoz való hozzáférés permanens vagy hibamentes lesz.

JOGFELADÁS

A L'Oréal valamely ezen feltételekből származó kötelezettség megszegése kapcsán gyakorolt jogfeladása nem jelent jogfeladást bármely más kötelezettség megszegése kapcsán is, továbbá a L'Oréal jogorvoslat gyakorlásának részleges vagy teljes elmulasztása nem jelenti az adott vagy más jogorvoslat gyakorlására vonatkozó jogáról való lemondást.

HATÁSKÖR ÉS KORMÁNYZÓ JOG

A Feltételek a Magyar jog hatáskörébe tartoznak, amelyben a felek alárendelik magukat a magyar jogi törvényeknek.

-„Ingyenes Mixa termékminták“ játékszabálya – Magyarország

1. Játékszabályzat

A jelen dokumentum tárgya a „Ingyenes MIXA termékminták“ reklám-akció szabályainak (a továbbiakban csak „szabályzat“) teljes és világos rendezése. A jelen szabályzat az egyetlen dokumentum, amely kötelezően rendezi a fogyasztókat célzó reklámanyagokon feltüntetett játék szabályait. A jelen szabályzat csak a jelen dokumentumhoz tartozó, a jelen dokumentummal egyezően közzétett, írásbeli kiegészítésekkel módosítható.

A játék lebonyolítója:

McCann Erickson Budapest Kft.

1077 Budapest, Wesselényi utca 16.

Cégjegyzékszám: 01-09-061273

(a továbbiakban csak „Lebonyolító”)

A játék szervezője:

L’OREAL Magyarország Kozmetikai Kft.

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28.

Cégjegyzékszám: 01-09-268100 (a továbbiakban csak „Szervező“)

2. A játék ideje és helye

A játék 2017. április 24. 0:00 órától 2017. május 31. éjfélig, Magyarország területén kerül lebonyolításra (a továbbiakban csak „a játék ideje“ és „a játék helye“).

3. Részvétel a játékban

3.1 A játékban csak olyan, Magyarország területén kézbesítési címmel rendelkező, 18 évesnél idősebb, természetes személy vehet részt, akire nem vonatkozik a jelen szabályzat 6.8 cikke szerinti kizárás, aki a játék ideje alatt és helyén a jelen szabályzat 3.2 cikke szerinti módon regisztrál a játék weboldalán ( www.mixa.hu/Arcbor-tanacsadas ) a játékban való részvételre és helyes választ ad a „Melyik évben alapították a MIXA-t?” kérdésre.

3.2 A résztvevő a www.mixa.hu/Arcbor-tanacsadas internetes oldalon (a továbbiakban csak „játék oldalai“) regisztrál, azzal, hogy teljesen és a valóságnak megfelelően kitölti a játék regisztrációs űrlapját, azaz, a játék oldalain elhelyezett regisztrációs űrlapba beírja:

• utónevét és családi nevét,

• kapcsolati e-mail címét,

3.3 A játékra minden résztvevő csak egyszer regisztrálhat. Minden játékosnak csak az első érvényes pályázata kerül figyelembe vételre. A Szervező, illetve a Lebonyolító a Játékból kizárja azt a Játékost, aki a Játékban harmadik személy által létrehozott, illetve működtetett e-mail fiók útján, továbbá harmadik személy adataival vagy nem valós adatokkal regisztrál, illetve vesz részt. Az előbbiekből fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező és a Lebonyolító mindennemű felelősséget kizár.

3.4 A játékba csak azok a Résztvevők nyernek besorolást – s válhatnak nyertessé – akik a játék összes megadott feltételét teljesítik, és rendben, teljesen végigvezetik a regisztrációs folyamatot, azaz kitöltik a kért összes regisztrációs adatot és helyes választ ad a „Melyik évben alapították a MIXA-t?” kérdésre. A nem teljes regisztráció során feltöltött pályázatok nem vehetnek részt a játékban. A Lebonyolítónak és a Szervezőnek jogában áll bármikor megítélni, hogy az egyes résztvevők teljesítik-e a játék megadott feltételeit.

4. A játék nyereményei, a játék menete, a nyertes meghatározásának mechanizmusa

4.1 A jelen játék nyereménye 2017. április 24. 0:00 órától három óránként (a továbbiakban játékszegmens) 3 db Mixa termékmintából álló csomag. A játék során összesen 312 db termékminta-csomag kerül kiosztásra a jelentkezők között:

MIXA HYALUROGEL SACHET 1ml

MIXA CC CREAM SACHET 1ml

MIXA RICH OIL SACHET 1ml

4.2 A nyeremény nyertese az a résztvevő lesz, aki a játék ideje alatt, a játék oldalain rendben regisztrált, teljesítette a játékban való részvétel, jelen szabályzatban megkövetelt feltételeit, és regisztrációját követően a Játékoldalon feltett „Melyik évben alapították a MIXA-t?”kérdésre az játékszegmens keretében a leggyorsabban válaszol a résztvevők közül.

Abban az esetben, ha kiderül, hogy egy nyertes – e szabályzat alapján bármilyen okból – nem jogosult a nyereményre, a nyertes az a résztvevő lesz, aki a játék ideje alatt, a játék oldalain rendben regisztrált, teljesítette a játékban való részvétel, jelen szabályzatban megkövetelt feltételeit, és helyes válasza gyorsaságban az utolsó nyertes válaszát követi.“

5. A nyeremények átadása a nyerteseknek

5.1 A nyertesek neve a nyereményjáték utolsó napját követő munkanapon kerül kihirdetésre www.mixa.hu/Arcbor-tanacsadas a nyertesek nevének feltüntetésével. A nyertesekkel a Szervező e-mailen keresztül is kapcsolatba lép, amelyben felkéri őket, hogy adják meg postai elérhetőségüket, amelyre a Szervező a nyereményt kézbesíti. Szervező legfeljebb 2 alkalommal kísérli meg értesíteni a nyertest az értesítés napjától számított 3 munkanapon belül. Amennyiben a nyertes az utolsó értesítéstől számított legfeljebb 3 naptári napon belül nem reagál, úgy az a nyertesre nézve jogvesztő, vagyis nem jogosult a továbbiakban a nyeremény átvételére, így a Szervező jogosult a sorrendben következő pótnyertest értesíteni.

A Játékosok hozzájárulnak, hogy nyereményre való jogosultság esetén a Szervező a nyereményeket a nyertes neve feltüntetésével www.mixa.hu/Arcbor-tanacsadas kizárólag a Játékkal kapcsolatban közzétegye.

A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Játékban való részvétel önkéntes.

Minden nyertes csak egy nyereményre jogosult.

A nyeremény átvételével kapcsolatosan kizárólag a nyertesnek ad a Szervező tájékoztatást. Ha a nyeremény átvételéhez a nyertes részéről további információ megadása szükséges, akkor a kérdéseket – válaszadási határidő megjelölésével a Szervező az említett üzenetben teszi fel. Amennyiben a válaszadási határidőig a nyertestől nem érkezik válasz, akkor a Lebonyolító és a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményt ne adja át.

A nyeremények postán vagy más csomagküldő szolgálattal kerülnek kézbesítésre, legkésőbb a nyereményjáték végétől számított 30 napon belül, melynek költségei a Szervezőt terhelik. Ha a nyereményt a nyertes bármilyen oknál fogva nem veszi át, és azt visszaküldik a feladó címére, a nyeremény tulajdonjoga a Szervező illeti.

5.2. A Szervező fenntartja továbbá magának a jogot arra, hogy azt a résztvevőt, akinél a játék eredményét befolyásolni képes – akár harmadik személy közvetítésével is - csaló, tisztességtelen, vagy jó erkölcsbe ütköző eljárás alapos gyanúja merül fel, a játékból kizárja. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ne ítélje meg, vagy ne adja ki a nyereményeket, amennyiben kétségek merülnek fel a játék szabályainak, a nyertes részéről történt megszegése, vagy a résztvevő bármilyen jó erkölcsbe ütköző eljárása esetén.

5.3 Amennyiben a nyertes megtagadja a nyeremény átvételét, vagy bebizonyosodik, hogy, nem elégíti ki a jelen játék szabályzatát, elveszti a nyereményre vonatkozó jogosultságát, s azt a Szervező - saját mérlegelése alapján – a jelen szabályzat szerint, sorrendben következő Résztvevőknek adhatja, ill. marketing- vagy jótékonysági célokra használhatja fel. Ugyanígy fog eljárni a Szervező abban az esetben, ha a nyertessel ismételten (legalább kétszer) nem sikerül a regisztrációs űrlapon feltüntetett kapcsolati e-mailen vagy telefonszámon – olyan módon, hogy az egyes megkeresések között legalább 3 nap telik el – kapcsolatba lépni, és/vagy ez a nyertes, a nyeremény átvételére történő felkérést követő 3 napon belül, bármilyen okból, nem reagál.

6. Záró rendelkezések

6.1 Sem a Szervező, sem pedig a Lebonyolító nem felel az internet hálózat, vagy más elektronikus eszköz közvetítésével történő adatátvitelnél bekövetkezett technikai problémákért. Sem a Szervező, sem pedig a Lebonyolító nem felel a postai kézbesítés késedelméért, vagy annak meghiúsulásáért (pl. elveszett küldemény).

6.2 A résztvevő, a játékban való részvétellel, ill. a regisztrálás végrehajtásával kinyilvánítja a játék szabályaival való egyetértését, és vállalja azok maradéktalan betartását. A játék kapcsán keletkező, a jelen szabályzatban nem rendezett jogokat és kötelezettségeket Magyarország jogi előírásai szabályozzák.

6.3 A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a játék szabályait bármikor módosítsa, ill. a játékot teljesen – indoklás és kártérítés meghatározása nélkül - törölje, továbbá ugyanígy arra, hogy az egyes nyereményeket más, hasonló típusú és értékében megfelelő nyereményekkel helyettesítse. A játék szabályainak bármilyen módosítsa, a játék törlése és egyes nyereményeket más nyereményekkel történő helyettesítse írásban történik, és a játék oldalain közzétételre kerül.

6.4 A játékban való részvétel, vagy a tárgynyeremények helyett pénzbeni teljesítés kikényszerítése nem lehetséges. A résztvevő nem jogosult tárgynyeremény-cserét követelni.

Amennyiben a nyereményt a hatályos jogszabályok értelmében adó terheli, a Szervező azt megfizeti. A nyereménnyel kapcsolatos minden további költség a nyertest terheli.

A Szervező nem felel továbbá semmilyen kárért, amit a résztvevő esetleg a játékban való részvétel, vagy a megszerzett nyeremény által szenved el.

6.5 A résztvevő a játékra történt regisztrálással, nyerése esetén hozzájárul ahhoz, hogy személyéről képi vagy audiovizuális felvételek készülhetnek, amelyeket azután, hírközlő eszközökben és a játék Szervezőjének vagy Lebonyolítójának reklámanyagaiban - a nyertes utónevének és nevének, a nyeremény adatainak és értékének feltüntetésével együtt - közzétehetnek. A résztvevő, a személyéről készített, majd közzétett képi vagy audiovizuális felvételekkel összefüggésben nem léphet fel díjazásra vonatkozó követeléssel, és lemond minden, ennek kapcsán keletkezett vagy keletkezhető anyagi vagy egyéb tulajdonjogi követeléséről.

6.6 A résztvevő, a játékra történt regisztrálással hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyi adatait, a regisztrációban szerepelő kiterjedésben – nyerés esetén – a szóban forgó nyereményre és annak értékére, valamint a nyertes kézbesítési címére vonatkozó adatokat, a Szervező, mint adatkezelő kezelje és - esetleg a Lebonyolító, mint adatfeldolgozó közvetítésével – feldolgozza. Ugyanez vonatkozik a nyertes képi vagy audiovizuális felvételeire is, amelyeket a Szervező a játék során vagy befejezése után készít a résztvevőről (a továbbiakban csak „személyes adatok“). A személyes adatok megadása önkéntes. Az adatok az adatfeldolgozón kívül harmadik személynek nem kerülnek átadásra és részükre nem válnak hozzáférhetővé. Az adat-kezelés célja a jelen játék lebonyolítása, nyertes Résztvevő esetén az adókezelés, a játék eredményeinek - hírközlő eszközökben és a játék Szervezőjének vagy Lebonyolítójának reklámanyagaiban történő - közzététele, mégpedig a játék befejezését és a játékból származó követelések rendezését követő egy évre. Amennyiben ehhez a Résztvevő külön kifejezetten hozzájárult személyes adatai –utónév, név, cím (ide értve a kapcsolati e-mail címet is) üzleti vagy szolgáltatási ajánlatok tételére, elektronikus eszközök segítségével történő, üzleti közlemény-küldés céljára is felhasználhatóak, mégpedig a jelen játék befejezésétől számított 5 év időtartamra.

6.7 A személyes adatok feldolgozása automatikusan, elektronikus formában történik. A résztvevő tudomásul veszi továbbá, hogy megilletik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben meghatározott jogosultságok. A résztvevő a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulást – a Szervező vagy Lebonyolító címén – térítésmentesen, bármikor visszavonhatja (a feldolgozásához adott hozzájárulás visszavonása esetén, a személyes adatokat törlik, vagy más módon semmisítik meg), jogában áll személyes adataihoz hozzáférni (ide értve az azok kiterjedésére és feldolgozásának céljára vonatkozó adatokat, valamint a forrásukról szóló összes elérhető információt), azokat javítani, a helytelen személyes adatokat kiegészíteni letiltani, azok megsemmisítését kérni, stb. Az iránti kétség esetén, hogy a személyes adatok feldolgozása a résztvevő magán- vagy személyes életének védelmével ellentétes, vagy törvénybe ütközik, a résztvevő kérheti a Szervezőt, vagy Lebonyolítót a hibás állapot magyarázatára és haladéktalan elhárítására, ill. közvetlenül fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, valamint igényét bíróság előtt érvényesítheti. Az adatkezelés regisztrációs száma: NAIH-63554/2013.

6.8 Kizárt a játékból a játék Szervezőjének és Lebonyolítójának minden dolgozója, a játék szervezésében a Szervezővel vagy a Lebonyolítóval másképp együttműködő természetes személyek, valamint a fentebb említett összes személy Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozója. Amennyiben egy ilyen kizárt személy a nyertes, a Szervező, a nyereményt – saját belátása szerint – a jelen szabályzat alapján következő, további Résztvevőnek adhatja, ill. más marketing- vagy jótékonysági célokra fordíthatja.

6.9 A teljes jelen szabályzat a játék www.mixa.hu/Arcbor-tanacsadas kerül közzétételre. Amennyiben bármely, a jelen játékot bemutató reklámanyagon feltüntetett, rövidített szabályzat és a játék oldalain közzétett, jelen teljes szabályzat szövege között eltérés van, a jelen teljes szabályzat élvez elsőbbséget.

Kelt: Budapest, 2017. április __.