A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS ÉRZÉKENY BŐRRE

MIXA, az érzékeny bőr szakértője, 1924-ben jelent meg a francia gyógyszertárakban. Eleinte a kisbabák érzékeny bőrének a szakértőjeként ismerték, majd fokozatosan kiszélesítette a termékkínálatát az érzékeny bőr minden területére. A MIXA ápoló termékeit kiváló szakértők segítségével dolgozták ki, hogy még a legszigorúbb, érzékeny bőrre való összetételi előírásoknak is megfeleljenek.

Šetrné pro děti

MIXA, AZ ÉRZÉKENY BŐR SZAKÉRTŐJE

A Mixa már közel száz éve a gyermekek bőrének ápolására szakosodott és valódi szakértelmet halmozott fel ezen a területen. Minden termékünk hipoallergén. Célunk, hogy az egész család számára, beleértve a kisbabák nagyon érzékeny bőrét is, hatékony ápolást nyújtsunk.

ISMERJE MEG ÖRDÖG NÓRÁT

Ördög Nóra Junior Prima díjas televíziós műsorvezető, szerkesztő és nem utolsó sorban 2 gyermek - Nánási Mici és Nánási Vencel - gondos édesanyja. Fontos számára, hogy az egész család érzékeny bőrét megfelelően ápolja, ehhez segítségére vannak a Mixa termékei.

Produkty
Náš příběh

„Sokan azt gondolják, hogy az érzékenység, az egyenlő a gyengeséggel. Miközben, ha felvállalod a közvetlen környezeted előtt a gyengeségeidet, akkor az hihetetlenül erőssé tesz…”

Vessen egy pillantást az Instagram oldalunkra
Mutasd Instagramon
Vásároljon Mixa termékeket a kiválasztott üzletekben