A Mixa márkáról

100 éves szakértelem az egész család érzékeny bőrének ápolásában

A Mixa egy gyógyszertárban jött létre, és 1924 óta változtatja meg az érzékeny bőrűek életét hatékony, mégis kíméletes összetételű termékekkel. A Dr. Roger által kifejlesztett Mixa megfizethető áron nyújt hozzáférést a professzionális ápoláshoz minden korosztály számára, a csecsemőktől a felnőttekig!

Fedezze fel a MIXA garantált ápolását az érzékeny bőr számára
Hypoalergenní složení

Hipoallergén összetétel

A Mixa termékeket 100%-ban érzékeny bőrön teszteljük. Formuláinkat úgy fejlesztettük ki, hogy tekintettel legyenek a bőr integritására, hatékonyak legyenek, miközben csökkentsék az irritáció kockázatát.

Orvosi ellenőrzés alatt tesztelték

Termékeink összetételét szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá. Minden hatóanyagot körültekintően választunk ki a hatékonyságuk és az alkalmazhatóságuk alapján.

Testováno pod lékařským dohledem
Prokázaná účinnost

Bizonyítottan hatékonyak

Hipoallergén formuláinkat orvosi vizsgálatokkal ellenőrizzük és érzékeny bőrön teszteljük, hogy biztosítsuk a rendkívül hatékony, ugyanakkor optimálisan tolerálható ápolást.

Ápolás az egész családnak

A kifejezetten az egész család számára kifejlesztett Panthenol Comfort és Ceramide Protect termékcsaládokkal mindenki élvezheti a puha és kényelmes bőrt nap mint nap.

Péče vhodná pro celou rodinu
Náš příběh

„Sokan azt gondolják, hogy az érzékenység, az egyenlő a gyengeséggel. Miközben, ha felvállalod a közvetlen környezeted előtt a gyengeségeidet, akkor az hihetetlenül erőssé tesz…”

Vessen egy pillantást az Instagram oldalunkra
Mutasd Instagramon
Vásároljon Mixa termékeket a kiválasztott üzletekben