Zpátky na články

Hogyan tisztítsa helyesen a bőrét?

20.12.2016

Hogyan tisztítsa meg a bőrét reggelente?

Egy alapos esti arctisztítás után, a reggeli arctisztítás csupán néhány percet vesz igénybe. A micellás víz vagy tonik eltávolítja az éjszaka lerakódott izzadtságot vagy szennyeződéseket. A tisztítás után felvihet egy nappali krémet vagy kedvenc BB krémjét, amely segít védeni a bőrt az UV-sugárzástól, időjárástól és a szabadgyököktől, miközben táplálja és egységesíti is a bőrtónust.

Esti arctisztítás

Kezdje az esti arctisztítást a smink alapos eltávolításával! Egy szemfestéklemosóval átitatott vattakoronggal kezdje a szemek megtisztítását a szemek külső sarkától befelé haladva. Majd mindig új vattakoronggal folytassa, amíg végül a vattakorong teljesen tiszta nem marad. Az alapozót és az ajakrúzst arctisztító tejjel mossa le. Majd használjon tonikot, amely segít eltávolítani a csapvízben lévő magnéziumot és klórt a bőrről. Az arctisztítás igazán kíméletes módja a micellás víz. Nem csak könnyedén eltávolítja a sminket a bőrről, de kellemesen friss érzetet és kiegyensúlyozott pH értéket is biztosíthat.

Az esti arctisztítás után már csak az éjszakai krémet vagy szérumot kell felvinni az arcbőr megfelelő ápolásához. Még ha nem sminkeli magát, akkor is fontos az arcbőr megtisztítása minden este, mert így tudja eltávolítani a nap során lerakódott szennyeződéseket, erre kiválóan alkalmas a micellás víz.

Komentáře

Mohlo by vás zajímat

A bőr kipirosodása

Kipirosodott bőr

Hogyan hidratálja és táplálja helyesen a bőrét?

Hidratálás és táplálás

Hogyan ápolja a száraz és érzékeny bőrt?

Száraz és érzékeny bőr

Mely termékek megfelelőek az én érzékeny bőrömre?

folytatás
teszt megismétlése

Vásároljon Mixa termékeket a kiválasztott üzletekben