Vissza a cikkekhez

Cold Cream érzékeny bőrre

8.2.2017

Bár úgy tűnhet, hogy a Cold Cream egy modernkori újdonság, már a 2. században létezett hasonló készítmény. Ókori görög gyógyszerészek készítették méhviasz, olajok és rózsavíz keverékéből. A ma ismert Cold Cream összetétele bőrnyugtató összetevőket, fényvédőt, és olajok és viaszok különleges keverékét tartalmazza és segít megnyugtatni az érzékeny bőr irritációját és kipirosodását. A bőr nyugtatása mellett korrigálja és egységesíti is az arcszínt. Száraz bőrre, és hipoallergén összetételének köszönhetően, érzékeny bőrre is alkalmazható.

A Mixa ezt a hagyományos összetételt, méhviasz és shea vaj hozzáadásával gazdagította. Az érzékeny bőr táplálásáért és védelméért minden szükségtelen hozzáadott összetevőtől mentes. A Cold Cream tehát nem más, mint hagyományos hatóanyagok kombinációja a bőr táplálásáért, nyugtatásáért és védelméért.

A Mixa Cold Cream termékcsaládja teljeskörű ápolást, táplálást és védelmet kínál a kellemetlen érzetű bőr 5 jele ellen: száraz, durva tapintású bőr, csípő érzés, kipirosodás és viszketés. A Cold Cream termékcsaládban nappali krém, testápoló, kézkrém és gyermekeknek szánt fürdető is található.

Komentáře

Lehet, hogy érdekel

A bőr kipirosodása

Kipirosodott bőr

Hogyan hidratálja és táplálja helyesen a bőrét?

Hidratálás és táplálás

Hogyan tisztítsa helyesen a bőrét?

Tisztítás

Vásároljon Mixa termékeket a kiválasztott üzletekben